Menu
TRAFIC

Fina primarului Proca, cu maşina în flăcări

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 547

b_400_250_16777215_10_images_2185_Clipboard08.jpgMădălina, fata cea mică a primarului de la Mioveni, Ion Georgescu, şi fina primarului de la Berevoeşti, Bogdan Florin Proca, a tras o spaimă teribilă, joia trecută. Tânăra se afla la volanul maşinii sale, un Mercedes din 2007, prin Mioveni, când a observat că iese fum de la compartimentul motor. 

A tras pe dreapta, într-un refugiu, şi a coborât, sunând la 112. Un echipaj de pompieri a mers în zonă pentru a stinge flăcările. Focul ieşea de sub caroserie şi ajunsese la roţi. Între timp, la locul incendiului a ajuns şi Ion Georgescu. Când focul a fost stins, maşina nu arăta bine deloc. Arsese o parte importantă din faţă. În urma cercetărilor efectuate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, s-a constatat că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Din fericire, nu au fost victime.

Mădălina Georgescu, de 26 de ani, s-a căsătorit, în septembrie 2016, cu fotbalistul Mioveniului, Andrei Nilă, de 31 de ani, naşi fiind primarul de la Berevoeşti şi soţia sa, Bogdan Florin şi Graţiela Proca. Chiar de Sfânta Maria, pe 8 septembrie 2016, cei doi îndrăgostiţi au făcut cununia civilă, iar pe 10 septembrie, s-au cununat religios. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK