Menu
TRAFIC

Omorât în bătaie de chiriaş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1403

b_400_250_16777215_10_images_2183_Clipboard15.jpgAcuzaţii de crimă planează în cazul unui  bărbat de 46 de ani, din Câmpulung, descoperit mort în locuinţa sa situată pe Bulevardul Ion Mihalache. Potrivit anchetatorilor, omul a fost snopit în bătaie şi lăsat să moară de unul dintre chiriaşi. Iniţial, agresorul, care este cu 16 ani mai în vârstă decât victima, le-a declarat anchetatorilor că proprietarul a venit acasă bătut şi, ulterior, i s-a făcut rău, însă, în cele din urmă, a recunoscut că l-a lovit pe bărbat.

„Era foarte rău la băutură!”


Victima, Constantin Miron, avea o casă încăpătoare, moştenită de la părinţi. Tatăl a fost unul dintre cei mai renumiţi lăutari din zonă, fiind un maestru în mânuirea viorii. Pentru a acoperi cheltuielile de întreţinere, bărbatul închiriase o parte din imobil lui Ion Coică, de 62 de ani, şi concubinei acestuia. Relaţiile dintre proprietar şi chiriaşi nu erau tocmai liniştite. Din contră, potrivit vecinilor, relaţia celor trei era una tensionată, presărată cu scandaluri, pe fondul consumului exagerat de alcool al lui Constantin Miron. „Bea foarte mult. În urmă cu trei zile, l-au adus cei de la Poliţia Locală acasă. Era mort de beat şi căzuse pe stradă. Tatăl său cânta la vioară, era foarte bun. El a fost un... A bătut-o şi pe maică-sa, când trăia, de a băgat-o în spital. Era foarte rău la băutură! De câte ori se îmbăta, se certa cu ăia pe care-i avea în gazdă. Le spunea mereu că-i dă afară, că stă în casa lui. ”, ne-a declarat unul dintre vecinii victimei. Un astfel de scandal a avut loc vineri seara, pe 5 mai 2017, însă, de această dată, totul a degenerat într-o bătaie, care, din păcate, s-a sfârşit cu o crimă.

Chiriaşul şi-a recunoscut fapta


Iniţial, Ion Coică le-a declarat anchetatorilor că proprietarul imobilului în care locuia ar fi venit acasă bătut şi, din cauza loviturilor primite, i s-ar fi făcut rău şi ar fi murit. Ulterior, în timpul audierilor de la sediul Poliţiei Câmpulung, chiriaşul a recunoscut că el a fost cel care a lovit-o pe victimă, însă neavând intenţia să-l omoare. După întreaga grozăvie, agresorul a sunat la 112. La faţa locului au sosit echipaje ale Poliţiei Câmpulung, criminalişti, procurori. Coică a fost ridicat şi condus la Poliţia Câmpulung, unde a trebuit să povestească, pas cu pas, cum s-a produs toată tragedia, urmând reconstituirea faptelor. Bărbatul de 62 de ani a fost reţinut, iar, sâmbătă, instanţa de judecată a decis ca el să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor, din 6 mai şi până pe 4 iunie 2017, inclusiv. Cadavrul lui Constantin Miron a fost preluat de legiştii de la Serviciul de Medicină Legală Argeş, unde i se va efectua necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

The most visited gambling websites in The UK