Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei ani de închisoare că a înşelat Nordex Food

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 870

b_400_250_16777215_10_images_2183_Clipboard08.jpg
Trei ani a durat cercetarea într-un dosar penal de înşelăciune. Rechizitoriul nr. 6411/P/20136 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung a fost admis de instanţă pe 8 februarie 2017, ocazie cu care a fost trimis în judecată Marian Mădălin Ristea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. Partea vătămată, păgubita, a fost firma daneză din Câmpulung, Nordex Food SRL, care a fost reprezentată în proces de Vasile Costache. Alăturat de acţiunea penală, Nordex Food a avut şi pretenţii pecuniare, constituindu-se parte civilă în dosar.
Procesul s-a derulat în ritm alert, iar, pe 3 mai 2017, Marian Mădălin Ristea a fost condamnat. Prin hotărârea 112, Completul Penal l-a pedepsit pe bărbat la trei ani de închisoare cu privare de libertate. Iar pedeapsă accesorie, pe durata de cinci ani de la rămânerea hotărârii definitive şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale, interzicerea următoarelor drepturi: de a fi ales în autorităţi sau în orice alte funcţii publice; de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat; dreptul de a alege.
Magistraţii, în cadrul aceleiaşi şedinţe, l-au obligat pe Marian Mădălin Ristea să achite părţii vătămate, Nordex Food SRL, suma de 67.000 de lei, cu titlu de daune materiale. Tot inculpatul va suporta şi cheltuielile judiciare către stat, în sumă de 400 de lei.
Sentinţa nu este definitivă, părţile având termen 10 zile, de la comunicare, să facă apel.

The most visited gambling websites in The UK