Menu
TRAFIC

Aflat în pădure, la lemne, şi-a tăiat piciorul cu drujba

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1806

b_400_250_16777215_10_images_2182_Clipboard18.jpgNeatenţia l-ar fi putut costa viaţa pe un bărbat de 45 de ani, din Valea Bădenilor, comuna Stoeneşti, care şi-a scăpat drujba peste piciorul drept, marţi după-amiază, în timp ce tăia nişte lemne în pădure. Omul a fost transportat cu o ambulanţă, în stare gravă, la Spitalul Câmpulung, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Totul s-a petrecut într-o pădure de la marginea satului, acolo unde Ilie Feraru plecase să taie nişte lemne pentru foc. La un moment dat, bărbatul pare-se că a alunecat pe frunze, dezechilibrându-se, iar lama motoferăstrăului a muşcat adânc din gamba piciorului drept, provocându-i o hemoragie puternică. Ilie Feraru nu s-a pierdut cu firea atunci când a văzut că pierde foarte mult sânge. Şi-a înfăşurat piciorul într-o cârpă, iar apoi a sunat la 112. În ajutorul victimei a sosit, la scurt timp, un echipaj SMURD, iar apoi, dată fiind gravitatea leziunii provocată de lama motoferăstrăului, a intervenit şi un al doilea echipaj medical, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş. Paramedicii au reuşit să-i oprească hemoragia puternică, după care bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu plagă profundă la nivelul gambei drepte şi şoc hemoragic. Ilie Feraru a fost stabilizat la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost dus în sala de operaţie, medicii încercând să-i salveze piciorul.

După accident, inspectorii de muncă şi poliţiştii au pornit cercetările pentru a stabili dacă omul se afla în timpul programului de lucru sau nu, asta pentru că victima era zilier la Ocolul Silvic Câmpulung. Atât organele abilitate, cât şi conducerea Ocolului au generat o anchetă în acest sens pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul s-a rănit. 

The most visited gambling websites in The UK