Menu
TRAFIC

Toţi suspecţii de proxenetism, sub control judiciar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4464

b_400_250_16777215_10_images_2174_Clipboard19.jpgAşa cum vă anunţam în ediţia trecută, vineri, 31 martie, la Tribunalul Argeş s-a judecat soarta celor nouă câmpulungeni, suspecţi de proxenetism şi spălare de bani în formă continuată, cărora, ieri, 3 aprilie, le expira perioada de 27 de zile de arest la domiciliu. 

La propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Completul Penal a fost de acord cu înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pentru Petru Raia, Florin Oprea, Cristian Preda, Alexandru Florin Costea, Eusebi Samir Lăcătuş, Robert Mădălin Costea, Valentin Rădulescu, Viorel Dâmbu şi Petre Bogdan Pîrlici. Bărbaţii sunt în arest la domiciliu din 8 decembrie 2016, măsură care le-a fost prelungită succesiv, iar noua supraveghere, controlul judiciar, a fost stabilită pentru 60 de zile de când hotărârea Tribunalului va rămâne definitivă. În aceste două luni, inculpaţii au mai multe obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară, la instanţa de judecată, ori de câte ori sunt chemaţi; să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Poliţia Municipiului Câmpulung, desemnată cu supravegherea, conform programului întocmit de organele de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi; să nu depăşească limita teritorială a judeţului Argeş, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; să nu comunice cu ceilalţi coinculpaţi, precum şi cu martorii şi alte persoane care sunt sau care vor fi implicate în această cauză penală, indiferent de calitatea lor procesuală, cu privire la actele şi lucrările dosarului de urmărire penală nr. 620/P/2016 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbaţii au fost atenţionaţi că, în cazul în care încălcă cu rea credinţă obligaţiile care le revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Sentinţa nu a fost definitivă, ea putând fi atacată cu contestaţii în primele 48 de ore de la pronunţare/comunicare. 

The most visited gambling websites in The UK