Menu
TRAFIC

Atacat cu crosa de golf de iubitul fostei concubine

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 406

Deşi nu avem cunoştinţă să fie terenuri de golf în arealul comunei Poienarii de Muscel, constatăm că, totuşi, crose pentru acest sport se mai găsesc. Ele sunt, însă, utilizate în alte scopuri, mai agresive, fiind transformate, de obicei, în arme redutabile. Duminică seara, un bărbat de 50 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, s-a certat cu un altul, în vârstă de 40 de ani, dintr-o localitate din Moldova, iar acesta din urmă a adus în plus la harţă un argument contondent, o crosă metalică de golf, cu care şi-a lovit adversarul, băgându-l în spital. Nu ştim cu certitudine ce relaţii există între cei doi bărbaţi, dar, sigur, nu sunt unele sportive.

 

Scandalul s-a petrecut în cătunul de rudari din satul Jugur, Valea Itului, situat la limita cu satul Drăghici, din Mihăeşti. Din surse neoficiale am aflat că tot scandalul ar fi pornit de la o femeie cu care bărbatul din Poienarii de Muscel, Nicolae K., ar fi avut, în urmă cu ceva timp, o relaţie de concubinaj. Între timp, plecată fiind la muncă în străinătate, femeia l-ar fi părăsit pentru un alt individ, Miron C., cu care s-a cuplat în periplul ei prin ţări străine şi pe care l-a şi adus la domiciliul ei din Jugur. Duminică seara, Nicolae K. s-a dus să-şi ia catrafusele de la fosta concubină, însă a fost primit cu ostilitate de noul bărbat al acesteia. „Femeia asta a fost căsătorită cu un şofer, care a murit într-un accident, în urmă cu vreo 12 ani, parcă. Apoi a stat cu acest bărbat din Poienarii de Muscel, dar l-a cunoscut pe moldoveanul ăsta şi l-a părăsit. Ea a fost plecată în Suedia şi acum s-a întors. Acum, fostul ei bărbat s-a dus să-şi ia şi el lucrurile din casa ei, că a stat şi el acolo, dar ăsta cu care stă acum l-a luat la bătaie. I-a dat cu o crosă de golf în cap.”, ne-a mărturisit un bărbat din Jugur. 

În urma loviturii primite, Nicolae K. şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat la spitalul din Câmpulung cu o ambulanţă. Cum bărbatul le-a spus medicilor de la UPU că nu-şi mai simte picioarele, s-a decis transferul acestuia la Spitalul Judeţean din Piteşti. Poliţiştii de la Secţia Rurală Schitu Goleşti au ajuns şi ei la faţa locului, iar, în timpul cercetărilor, agresorul a acuzat şi el o stare de rău, afirmând că ar fi fost şi el lovit de Nicolae K., ajungând şi el la spital cu o ambulanţă. Ancheta a fost preluata de Poliţia Câmpulung, fiind deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

The most visited gambling websites in The UK