Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La cinci dimineaţa, rudarii din Nămăeşti aveau căruţele pline cu lemn furat

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 2990

b_400_250_16777215_10_images_2167_Clipboard13.jpgAu început în forţă acţiunile specifice privind prevenirea şi combaterea delictelor silvice la nivelul Muscelului. Şase căruţe, cu aproximativ 10 metri cubi de lemne, topoare şi harnaşamentele cailor au fost confiscate de oamenii legii cu ocazia unei razii în pădurile din Nordul judeţului.

Pădurarii de la Ocolul Silvic Păpuşa-Rucăr, sub coordonarea inginerului Marius Coleşică, cu sprijinul Detaşamentului de Jandarmi Câmpulung şi al poliţiştilor de la Secţia Rurală Valea Mare Pravăţ, au avut o acţiune de proporţii pe raza comunei Lereşti, limită cu Valea Mare Pravăţ, miercuri, la primele ore ale dimineţii. Obiectivul raziei a fost stoparea tăierilor ilegale de material lemnos din fondul forestier. La ora cinci dimineaţa, 14 musceleni de etnie rromă din satul Nămăeşti au fost descoperiţi transportând cu şase căruţe aproximativ 10 metri cubi de lemne. Căruţele şi materialul lemnos au fost confiscate, fiind depozitate în curtea fostei unităţi de jandarmi, în apropierea bolizilor sechestraţi de la cei 25 de proxeneţi. Pe lângă acestea, au intrat în custodia oamenilor legii harnaşamentele animalelor şi mai multe topoare. În acest caz, au fost întocmite dosare penale pentru tăiere şi sustragere ilegale de material lemnos. Aşa cum a precizat şeful Ocolului Silvic Păpuşa Rucăr, astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare, având ca scop descurajarea celor care taie fără drept din păduri. 

The most visited gambling websites in The UK