Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

36 de elevi primesc burse de merit, la Schitu Goleşti 

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 199

 

10.000 de lei. Aceasta este suma maximă anuală pe care bugetul comunei Schitu Goleşti şi-o permite pentru plata burselor şcolare. Cuantumul şi numărul stimulentelor acordate fie pentru performanţe, fie pentru acoperirea unor nevoi sociale, pe care le vor primi elevii din localitatea vecină, în semestrul al doilea al anului şcolar 2020-2021, au fost aprobate în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu a anului trecut, ţinută pe 22 decembrie. Norma prevede că numărul elevilor beneficiari se poate majora sau micşora, în funcţie de situaţia şcolară şi de modificările intervenite în veniturile nete lunare ale familiei. 

La Schitu Goleşti, 36 de copii primesc bursă de merit în valoare de 250 de lei, ceea ce înseamnă un efort bugetar de 9.000 lei. Se acordă acest fel de recompensă elevilor care au obţinut media generală cuprinsă între 8,50 şi 10 şi nota 10 la purtare, în anul şcolar anterior, respectiv în semestrul I. La Schitu Goleşti sunt aprobate şi bursa de studiu şi bursa de ajutor social, în sumă de 100 de lei fiecare, dar nu există niciun solicitant pentru acest tip de stimulent.

The most visited gambling websites in The UK