Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Începe concursul de selecţie pentru directorii de şcoli şi inspectorii şcolari

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 641

Începe concursul de selecţie pentru inspectorii şcolari şi directorii de şcoli. Ministerul Educaţiei anunţă că începe înscrierea online pentru concursul de selecţie a inspectorilor şcolari şi a directorilor de şcoli. După înscriere, selecţia va fi făcută prin analiza dosarelor depuse de candidaţi.

Calendarul desfăşurării concursului, seria a XV-a, prevede începerea procesului de selecţie pe 20 ianuarie 2020 şi finalizarea acestuia pe 20 martie 2020. În Monitorul Oficial nr.19 din 13 ianuarie 2020 a fost publicat ordinul ministrului Educaţiei şi Cercetării nr.3016 din 9 ianuarie 2020, pentru aprobarea Calendarului desfăşurării concursului naţional de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Naţional de Experţi în management educaţional. Calitatea de membru în cadrul Corpului Naţional de Experţi în management educaţional este o condiţie obligatorie de participare la concursurile de selecţie a inspectorilor şcolari şi a directorilor unităţilor de învăţământ din sistemul preuniversitar, conform prevederilor legale. Această calitate se certifică prin înscrierea în Registrul Naţional al Experţilor în management educaţional, în urma promovării concursului de selecţie organizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. „Registrul Naţional al experţilor în management educaţional este, practic, baza de date cu profesioniştii calificaţi în managementul inspectoratelor şcolare şi al unităţilor de învăţământ. Selecţia candidaţilor se realizează de către inspectoratele şcolare, în baza calendarului stabilit de către minister.”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educaţiei.

Calendarul complet al concursului: =20 ianuarie 2020: Afişarea programului orar al înscrierilor, a numărului de locuri scoase la concurs şi a metodologiei de concurs la sediul inspectoratului şcolar şi pe site-ul propriu; =20 ianuarie - 2 februarie 2020: Completarea formularului de selecţie online în aplicaţia informatică; =3 februarie 2020: Afişarea listelor cuprinzând candidaţii admişi în această etapă, în urma introducerii informaţiilor în formularul de selecţie online; =3 - 14 februarie 2020: Depunerea la inspectoratul şcolar a portofoliului cu documente; =17 februarie 2020: Inspectoratele şcolare transmit la Ministerul Educaţiei şi Cercetării lista candidaţilor declaraţi admişi după etapa de selecţie online, care, la data înscrierii la selecţie, ocupă o funcţie de conducere sau de îndrumare şi control din inspectoratul şcolar, precum şi dosarele acestora; =17 - 24 februarie 2020: Evaluarea portofoliilor candidaţilor de către comisiile de evaluare constituite la nivelul inspectoratului şcolar, respectiv la nivelul Ministerului Educaţiei şi Cercetării; =25 februarie 2020: Validarea rezultatelor selecţiei de către Consiliul de Administraţie al inspectoratului şcolar; =26 februarie - 3 martie 2020: Depunerea contestaţiilor la inspectoratul şcolar, respectiv la Ministerul Educaţiei şi Cercetării; =26 februarie - 12 martie 2020: Soluţionarea contestaţiilor; =26 februarie - 10 martie 2020: Transmiterea de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării a rezultatelor contestaţiilor la inspectoratul şcolar; =13 martie 2020: Întocmirea de către inspectoratele şcolare a listelor cuprinzând candidaţii promovaţi şi înaintarea acestor liste la Ministerul Educaţiei şi Cercetării; =20 martie 2020: Emiterea ordinului ministrului privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul naţional al Experţilor în management educaţional. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK