Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tinerii actori din Schitu Goleşti şi Bughea de Jos, cinci premii la Festivalul Naţional de Teatru „Ludicus”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1025

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2428_Clipboard19.jpg

În perioada 11 - 13 octombrie, sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni a găzduit cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru „Ludicus”, o manifestare cultural-artistică dedicată elevilor de gimnaziu şi liceu cu veleităţi actoriceşti. La ediţia din acest an pentru marele premiu s-au întrecut opt trupe de tineri actori din Bucureşti, Dâmboviţa, Constanţa, Vrancea, Botoşani şi Argeş. În final, juriul a decis ca trofeul festivalului să meargă la Bucureşti.

Trupa Arcadia, din Schitu Goleşti, Premiul I, Ana Străjeru, de la Bughea de Jos, Premiul Special al Juriului

În cele două zile de concurs, au evoluat pe scena Centrului Cultural Mioveni peste 100 de tineri actori, care au făcut parte din trupele „Protha” (Panciu), „Ad-Hoc” (Piteşti), „Thaliamar” (Mangalia), „Victory of Art” (Bucureşti), „Atelierul de Teatru” (Botoşani), „Arlequin” (Petreşti, Dâmboviţa), „Arcadia” (Schitu Goleşti) şi „Eden” (Bughea de Jos). Participând la categoria Gimnaziu, cele două trupe muscelene au avut o evoluţie remarcabilă, reuşind să obţină cinci premii! Astfel, trupa „Arcadia” a câştigat Premiul I, cu piesa „Croitorul nebun”, iar trupa „Eden” a trebuit să se mulţumească cu Premiul al II-lea, după ce a pus în scenă piesa „O noapte furtunoasă”.  Ştefania Năstase, din Schitu Goleşti, a fost cea mai bună actriţă în rol secundar, după ce l-a jucat pe „Ucenicul” în „Croitorul nebun”, iar Pavel Albert Ciocănaş, din Bughea de Jos, a primit premiul de cel mai bun actor în rol secundar, după ce l-a întruchipat pe „Spiridon”, în „O noapte furtunoasă”. Ana Străjeru, de la Bughea de Jos, a primit Premiul Special al Juriului pentru rolul „Veta”, din „O noapte furtunoasă”. Ama IVAN

 

The most visited gambling websites in The UK