Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ciprian Neculăescu, noul director de la „C.D. Aricescu”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1092

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2416_Clipboard07.jpgŞcoala Gimnazială „C.D. Aricescu” are, din luna iunie 2019, un nou director. Profesorul Ciprian Neculăescu a preluat frâiele acestei instituţii de învăţământ, după ce un alt domn profesor, Dan Dănescu, s-a pensionat. Noul manager, care cochetează şi cu jurnalismul, are experienţă în acest domeniu, pentru că, în urmă cu câţiva ani, a mai deţinut această funcţie la Şcoala Gimnazială „Theodor Aman”.

Profesorul Neculăescu a trecut cu brio primul hop în noua experienţă: organizarea examenului de Evaluare Naţională. S-a implicat apoi în organizarea celei de-a zecea ediţie a taberei-concurs „Gazeta Matematică şi Viitoriolimpici.ro”,  reuşind să asigure condiţii optime în ceea ce priveşte derularea acestei manifestări, sălile de curs fiind confortabile şi foarte bine amenajate. Mai mult decât atât, cu ajutorul Primăriei, Ciprian Neculăescu a fost artizanul schimbării la faţă a şcolii pe care o conduce. Astfel, s-a asfaltat curtea interioară, s-au amenajat toaletele şi s-au reabilitat sălile de curs, acestea fiind dotate cu videoproiectoare. În altă ordine de idei, în urmă cu doi ani, profesorul Neculăescu a reuşit să obţină finanţare extrabugetară pentru reamenajarea terenului de sport. „Chiar dacă sunt voci care spun că această unitatea şcolară, în aproximativ doi ani, va face fuziune cu Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, acest lucru nu face decât să-i motiveze şi mai mult pe cei care conduc destinele Şcolii Gimnaziale „C.D. Aricescu”, dar şi pe dascăli şi elevi!”, ne-a declarat Ciprian Neculăescu. 

Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK