Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şase elevi din Câmpulung, la Bacalaureatul Olimpicilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1120

 

În această lună va fi organizat Bacul olimpicilor, iar ieri şi astăzi are loc înscrierea candidaţilor. Sesiunea este destinată absolvenţilor de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive/artistice internaţionale, care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de Bacalaureat.

Aşa cum a transmis inspectorului şcolar general adjunct Mihaela Crişan, la Bacul olimpicilor participă 12 elevi din Argeş. Printre cei care susţin în luna mai examenul de maturitate se numără doi elevi calificaţi în loturile naţionale, care vor reprezenta România la Olimpiadele Internaţionale de Informatică, Bogdan Sitaru, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” Câmpulung, şi Biologie, Diana Ilie, de la Colegiul Naţional „Zinca Golescu” Piteşti. 

La examenul special participă şi zece elevi care fac parte din loturile naţionale de pregătire pentru diferite competiţii sportive internaţionale. Pe lista sportivilor care dau Bacul olimpic figurează absolvenţi de la Liceul cu Program Sportiv Câmpulung: Cristian Chiriţa, la tenis de masă, Alexandra Bragă, la tenis, Georgiana Ciurea şi Nicolae Iordache, ambii la atletism, Mihai Măciucă, la baschet; şi de la Liceul cu Program Sportiv Piteşti: George Şerban şi Eduard Pescăruş, ambii, la judo, Andrei Marinescu Popazov, la înot, Constantin Zanfir, la atletism şi Eliza Luca, la caiac-canoe.

La sesiunea specială a examenului de maturitate, probele orale/evaluarea competenţelor se desfăşoară între 22 şi 24 mai, iar testele scrise au loc între 27 şi 29 mai. Pe 31 mai vor fi afişate primele rezultate la Bacul olimpicilor, iar în aceeaşi zi se depun eventualele contestaţii (între orele 12.00-14.00). Iar 5 iunie este termenul de afişare a rezultatelor finale. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK