Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elevii au sărbătorit „Luna Curăţeniei” prin acţiuni de voluntariat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 791

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Aprilie_2378_Clipboard05.jpg

Vineri, 19 aprilie 2019, în cadrul acţiunii „Luna curăţeniei de primăvară”, iniţiată de Primăria Câmpulung, prin Serviciul Public Administrarea Domeniului Public şi Privat, s-a desfăşurat o amplă activitate de curăţenie şi plantare de arbori în mai multe zone ale municipiului.

Elevii şi profesorii de la Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel”, aflaţi în ultima zi a „Şcolii Altfel”, s-au implicat în acţiunea prin ecologizarea unei zone din cartierul Grui.

Colegii mai mari, voluntari ai „Leo Club-Leulotion”, au fost prezenţi la plantarea de puieţi în zona Vişoi-Rotunda, dar şi în jurul fostului Cinematograf Balada. „Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit deloc să-i sprijine, ba mai mult, au fost destui cu diverse comentarii răutăcioase, important este că ei ştiu că o vorbă din popor spune că un om nu e împlinit până când nu plantează un copac. Poate că nu curăţă şi ozonează ei mapamondul cu o mică acţiune, dar, cu siguranţă, viaţa lor şi-o fac mai frumoasă prin bucuria lucrului bine făcut! Chapeau bas, dragi leuţi, pentru tot ceea ce faceţi! Mulţumiri speciale pentru Georgiana Pătru, Eliza Stana, Anca Tudosie, Cătălina Căciulă, Teodora Idoraşi, Fatima Almassad, Şerban Bican, Eliza Balica, Radu Chivereanu, Răzvan Şucu, Sânziana Şendroiu, Ioana Manole, Bianca Godea, Teo Manu.”, a fost mesajul postat de Facebook de „Leo Club”.

Printr-un comunicat remis redacţiei, administraţia locală lansează invitaţia tuturor cetăţenilor să continue această acţiune, fiecare în zona de domiciliu, chiar dacă stau la bloc sau la casă, pentru un oraş mai curat. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK