Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şcoala „Oprea Iorgulescu”, la faza naţională de volei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 589

 

Olimpiada Gimnaziilor la volei băieţi şi-a disputat jocurile din cadrul fazei zonale. Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu” din Câmpulung s-a calificat în ultimul act al competiţiei, după ce a trecut de Şcoala Gimnazială Numărul 1 din Videle şi de Colegiul Naţional „Constantin Carabella” din Târgovişte.

Câmpulungul a reuşit, în premieră, să califice o echipă de volei la faza naţională a Olimpiadei Gimnaziilor. Echipa de volei băieţi a Şcolii Gimnaziale „Oprea Iorgulescu” a trecut vineri, 5 aprilie, în sala de sport a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, de Şcoala Gimnazială Numărul 1 din Videle cu scorul de 2-1, asta după ce echipa oaspete s-a impus în primul set. În jocul doi al zilei, elevii musceleni s-au impus cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella” din Târgovişte şi, astfel, au obţinut biletele pentru faza naţională, care se va disputa în luna mai, urmând ca, în curând, să se stabilească data, cât şi locaţia. Locul al doilea la faza zonală l-a obţinut echipa din Videle, care a trecut cu scorul de 2-0 de formaţia din Târgovişte. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK