Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La iniţiativa directoarei Maria Toader, se pregăteşte un proiect de grădiniţă cu program prelungit în curtea şcolii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2908

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2367_Clipboard01.jpgA doua investiţie aflată în stadiul de pregătiri, inclusă pe ordinea de zi a dezbaterii din februarie a aleşilor de la Bughea de Jos, urmăreşte realizarea unei facilităţi destinate preşcolarilor, în special celor ai căror părinţi lucrează şi nu se pot ocupa de supravegherea lor pe timpul zilei. Construirea şi dotarea grădiniţei cu program prelungit în curtea Şcolii Gimnaziale nr.1, proiect propus de consilierul local Maria Toader, care este şi directoarea unităţii de învăţământ din comună, a primit girul colegilor la întrunirea din 26 februarie 2019. Consiliul Local a aprobat deocamdată realizarea proiectului tehnic, urmând ca, după întocmirea studiului respectiv, forul legislativ să se pronunţe asupra finanţării. „Se mandatează primarul comunei Bughea de Jos pentru semnarea documentelor necesare investiţiei. Selectarea proiectantului se va face prin licitaţie publică, din SICAP, conform legii, iar fondurile necesare pentru plata investiţiei vor fi suportate din bugetul local de venituri şi cheltuieli sau alte fonduri nerambursabile.”, mai prevede hotărârea adoptată de curând.

În plen, după expunerea de către iniţiatoare a necesităţii şi importanţei proiectului, primarul Dorel Tănăsescu a confirmat utilitatea căminului, mai cu seamă pentru părinţii care n-au cu cine lăsa copiii acasă, cât timp sunt la serviciu. A rămas să se studieze posibilităţile financiare de care dispune instituţia, deşi tot fondurile atrase pot salva bugetul public de la o cheltuială care, cu siguranţă, nu va fi de neglijat în situaţia în care clădirea va fi ridicată de la zero. Şeful Executivului a luat în calcul varianta în care va reabilita un imobil disponibil. O idee care nu i s-a părut rea directoarei Toader, care s-a angajat că va căuta o soluţie eficientă pentru rezervele comunităţii.

 

The most visited gambling websites in The UK