Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În martie, simulări pentru Bac şi examenele naţionale

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 575

Simulare la Bac în fiecare an, din clasa a IX-a până la clasa XII-a, a fost propunerea ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, în cadrul unei conferinţe de presă, cu scopul de a-i determina pe elevi să se pregătească în mod constant pentru Bacalaureat. În cadrul aceleiaşi conferinţe, ministrul Educaţiei a anunţat începerea simulărilor pentru examenele naţionale. „Avem evaluări la clasele a II-a, a IV-a, a VI-a, acum facem simulare la VII-a, avem evaluare la a VIII-a şi ne-ar mai trebui ceva, ca în liceu, de la clasa a IX-a până la clasa a XII-a, nu avem deloc. Poate facem simulare în fiecare an, ca să creştem presiunea cumva asupra lor, să se pregătească pentru examenul final. Sunt idei pe care vom încerca să le aducem în sistem în aşa fel încât să ameliorăm rezultatele”, a fost declaraţia Ecaterinei Andronescu. Simularea pentru Bac, la clasele a XI-a şi a XII-a, va începe pe 18 martie 2019, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română. Pe 19 martie 2019, este programată testarea scrisă la Limba şi Literatura Maternă. În 20 martie 2019, se va derula proba scrisă la materia obligatorie a profilului; iar pe 21 martie 2019, proba la alegere a profilului şi specializării (scris).
O noutate a fost introdusă şi la simularea pentru Evaluarea Naţională, care se va desfăşura între 11 şi 13 martie 2019. În acest an, şi elevii de clasa a VII-a o vor susţine, astfel: 11 martie 2019 - Limba şi Literatura Româna (proba scrisă); 12 martie 2019 - Matematică (proba scrisă); 13 martie 2019 - Limba şi Literatura Maternă (proba scrisă); 22 martie 2019 - Afişarea rezultatelor.

The most visited gambling websites in The UK