Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şcoala „Petre Ţuţea”, dotată cu un sistem de detecţie a incendiilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1057

 

Toamna trecută, când s-au închegat relaţiile contractuale despre care relatăm, autorităţile locale au comandat şi servicii de întocmire a documentaţiei de autorizare PSI a sălii de sport a comunei, pe care le-a câştigat SC Deus Radeon Trading SRL, reprezentată de arhitectul Mihai Toma, la preţul de 10.710 lei. Întocmirea documentaţiilor tehnice pentru obţinerea avizelor şi autorizaţiei de securitate la incendiu presupune măsurători fizice, transpunerea măsurătorilor fizice în planşe desenate complete, tehnoredactate cu toate indicaţiile necesare; întocmirea şi certificarea scenariului de securitate la incendiu; consultanţa în privinţa măsurilor necesare îndeplinirii cerinţelor pentru asigurarea criteriilor prevăzute de lege. Părţile au convenit că anumite considerente şi servicii de proiectare suplimentare se vor stabili în particular, pentru fiecare lucrare, în funcţie de specificul acesteia.

O cheltuială întreprinsă într-un scop similar celui punctat mai înainte a avut ca beneficiar Şcoala „Petre Ţuţea”, dotată cu un sistem de detecţie a incendiilor. Investiţia s-a cifrat la 26.544,02 lei şi a fost executată de o firmă din Piteşti, Daria Telecom. Sistemul furnizat de aceasta conţine: centrală incendiu autoadresabilă - 1 buc., modul izolator de buclă - 2 buc., detector optic de fum - 35 buc., detector de temperatură - 10 buc., soclu detector standard - 45 buc., indicator LED, semnalizare incendiu - 7 buc., buton manual de alarmare - 9 buc., doză buton - 9 buc., sirenă de incendiu clopot - 9 buc., sirenă exterioară autonomă de incendiu - 1 buc., acumulator, 18 AH/12V. - 2 buc., acumulator, 7 AH/12V. - 1 buc., cablu patru fire, 4x1 mm în limita a 200 m, cablu două fire, 2x0,8 mm, în limita a 600 m, canal cablu PVC 25x16 mm, în limita a 300 m, copex metalic galvanizat 16 mm, în limita a 100 m, cablu electric 3x1,5, în limita a 10 m. Preţul acoperă valoarea echipamentelor, a proiectării şi a manoperei de instalare.

 

 

The most visited gambling websites in The UK