Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Muzică şi poezie de Marea Unire, la Liceul Sportiv

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 792

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2339_13-liceu-sportiv.jpgCa în fiecare an, Ziua Naţională a României este sărbătorită aşa cum se cuvine de elevii şi profesorii Liceului cu Program Sportiv. De data aceasta, solemnitatea a fost mai amplă, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. De la cei mai mici, din clasa întâi, până la liceeni, s-au adunat în sala mică de sport, unii în port popular, pentru a ilustra o sută uman. După slujba de binecuvântare, elevii au prezentat un program artistic, format din poezii şi cântece patriotice, prin care cadrele didactice şi-a propus educarea copiilor în spiritul valorilor naţionale şi revitalizarea ideii unităţii tuturor românilor.

„Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, am căutat să sărbătorim şi noi această activitate, să aducem un omagiu înaintaşilor noştri, care s-au jertfit pentru realizarea a ceea ce avem astăzi. La activitate au participat copii de la toate clasele, de la cele primare, până la cele de liceu. Cei de la ciclul primar au organizat diverse activităţi, iar cei de gimnaziu şi liceu au realizat un program artistic, cu poezii şi cântece specifice acestui eveniment.”, a declarat Loredana Şain, profesor de Istorie la Liceul cu Program Sportiv. Sărbătorirea s-a încheiat cu Hora Unirii, în care s-au prins toţi elevii şi profesorii şcolii. 

 

The most visited gambling websites in The UK