Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elevele cu 10 la Bac, premiate

  • Written by Mircea Simionescu
  • Hits: 795

Absolvenţii clasei a VIII-a, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi cei care au terminat clasa a XII-a şi au luat 10 la Bacalaureat (inclusiv cei din sesiunea specială şi Bacalaureatul bilingv) din acest an vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere a performanţelor realizate. Potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2018.

În Argeş, 16 copii au primit media 10 la Evaluarea Naţională, iar 9 la Bacalaureat. Absolvenţii de gimnaziu cu media maximă la Evaluarea Naţională au fost de la şcoli din Piteşti, Topoloveni şi Mioveni, iar la Bacalaureat, dintre cei 9, trei fete au absolvit la licee din Câmpulung. Astfel, vor fi recompensate Sandra Maria Dascălu, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, Diana Ioana Idor şi Sorina Georgeta Sasu, de la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”.

Susţinerea copiilor şi tinerilor capabili de performanţe şcolare înalte este un obiectiv al politicilor educaţionale promovate de Guvern, în acord cu Programul de Guvernare 2017-2020 unde, în Capitolul Politici în domeniul educaţiei, sunt prevăzute măsuri pentru dezvoltarea şi implementarea programelor de stimulare a performanţei adresate elevilor cu potenţial deosebit.

 

The most visited gambling websites in The UK