Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ziua Francofoniei, la „Nanu Muscel”

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1165

b_400_250_16777215_10_images_2269_nr3.jpgÎn fiecare an, pe data de 20 martie, 75 de ţări membre ale Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei celebrează Ziua Internaţională a Francofoniei prin diverse manifestări culturale. Nici Câmpulungul nu a uitat de această zi, iar şcolile au organizat câteva evenimente. Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel” a realizat un frumos spectacol artistic cu sprijinul Liceului cu Program Sportiv din municipiu şi al Liceului Tehnologic „I.C. Petrescu” din comuna Stâlpeni. Peste 50 de elevi de la trei instituţii de învăţământ, alături de profesorii coordonatori şi de alte cadre didactice, au organizat în Ludoteca Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel” Ziua Francofoniei.

Elevii, bine pregătiţi, s-au prezentat cu uniforme speciale şi au prezentat un spectacol cu cântece, poezii, jocuri şi dialoguri în Limba Franceză. 

„Ca în fiecare an, la Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel” se celebrează acest eveniment. Franceza, la noi, în şcoală, este o limbă iubită, care a oferit întotdeauna satisfacţii şi rezultate deosebite la concursuri. De aceea, copiii o îndrăgesc şi astăzi, de ziua acestei limbi frumoase, am organizat şi noi un spectacol, la care participă şcoli din cercul pedagogic de Limba Franceză şi anume Liceul cu Program Sportiv Câmpulung şi Liceul „I.C. Petrescu” Stâlpeni.”, ne-a declarat profesorul Cristina Voican,  responsabil cu cercurile pedagogice de Limba Franceză. Pe întreg parcursul programului artistic, elevii s-au arătat foarte bucuroşi de participare. De asemenea, profesorul Cristina Voican ne-a mai spus şi că elevii sunt foarte dornici să participe la această activitate şi că ei sunt cei care, de când se apropie această zi, întreabă ce program vor realiza. 

 

The most visited gambling websites in The UK