Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Centrul de Cultură „Brătianu” prezent în şcolile argeşene

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 581

b_400_250_16777215_10_images_ComenziCJ2018_centrul-bratianu2.jpg

 

În luna februarie, Centrul de Cultură Brătianu a dat startul a trei proiecte care se vor derula în şcolile din judeţul Argeş pe tot parcursul anului 2018.

Unul dintre acestea este proiectul educaţional „Centrul de Cultură „Brătianu” prezent în şcolile argeşene” şi se va desfăşura pe tot parcursul anului 2018, urmând ca, lunar, reprezentanţii instituţiei să fie prezenţi în unităţile de învăţământ argeşene. Referenţii Centrului de Cultură „Brătianu” se vor deplasa la instituţiile de învăţământ din judeţul Argeş, cu precădere în cele din mediul rural. Prelegerile din acest an vor avea în prim plan personalităţile membrilor familiei Brătianu, istoricul Vilei Florica, casa de suflet a familiei, casă pe care au îngrijit-o, au pus-o în valoare şi pe care au locuit-o cu mult drag, dar şi Centenarul Marii Uniri, moment important pe care îl sărbătorim în acest an.  Obiectivul principal este acela de a trezi interesul copiilor pentru personalităţile marcante ale Argeşului, în acest caz familia Brătianu, dar şi asupra momentelor importante pe care le traversăm în acest an.

The most visited gambling websites in The UK