Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Colegiul „Carol I”, din nou la Haga, la concursul de procese simulate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3714

b_400_250_16777215_10_images_2252_Clipboard06.jpgOpt elevi de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” participă la „International Moot Court”. Concursul de procese simulate are loc la Haga, în această săptămână.

O echipă de opt elevi ai Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” participă, în perioada 21 - 27 ianuarie 2018, la concursul „International Moot Court”, care va avea loc în Olanda, la Haga. Elevii vor participa la o serie de procese simulate, la rundele eliminatorii, ce se vor desfăşura la Universitatea Leiden din Haga, iar cele două echipe de finalişti vor desfăşura runda finală la Palatul Păcii de la Haga, cu preşedinţii proeminenţi ai Curţii Penale Internaţionale şi Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie. Din echipa României fac parte: Horia Bârloiu, Luiza Şofri Duţescu, Şerban Florescu, Vlad George Popescu, Maria Magdalena Enache, Teodora Pătrăşcan, Olivian Stoica şi Teodora Savu, însoţiţi de profesoara Laura Căciulă.

Premieră pentru România a fost anul trecut, când una dintre etapele zonale a avut loc la Câmpulung, între 1şi 7 iunie, la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, cu sprijinul Primăriei Municipale şi cu susţinerea de specialitate a Centrului de Resurse Juridice din New York. 

 

The most visited gambling websites in The UK