Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vor avea loc prezentări ale unor piese de armament şi dispozitive tehnice din dotarea militarilor Astăzi, la „Dan Barbilian” se va desfăşura proiectul „Armata în Şcoli”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 654

 

Zi ce marchează gloria OSTAŞULUI ROMÂN şi îi aşterne jertfă vrednică în Panteonul recunoştinţei naţionale, 25 octombrie este sărbătoarea de cinstire a celor care, prin luptă dreaptă, au eliberat glia străbună, moment de împlinire a bucuriilor tuturor înaintaşilor, este ziua când Armata Română şi-a îndeplinit menirea firească, aceea de a readuce în hotarele ei, patria care a zămislit-o.

În cadrul activităţilor dedicate sărbătoririi la 25 octombrie a Zilei Armatei Române, militarii Garnizoanei Câmpulung, la iniţiativa Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, vor desfăşura, în data de 24 octombrie 2017, proiectul „Armata în Şcoli”, un proiect educaţional, care are ca scop formarea şi dobândirea unor cunoştinţe şi atitudini pozitive faţă de istoria neamului românesc, faţă de istoria Armatei Române.

Militarii din Câmpulung vor fi prezenţi în intervalul orar 11.00-13.00 la Liceul Teoretic „Dan Barbilian” pentru promovarea imaginii Armatei în şcoli, pentru a le împărtăşi elevilor o pagină din istoria militară a Armatei Române, pentru a prezenta tradiţiile de luptă ale înaintaşilor noştri, dar şi pentru a promova oferta educaţională a sistemului militar şi a-i ajuta să se orienteze spre o viitoare carieră militară, pe elevii care vor să acceadă în sistemul militar.

Un capitol aparte al proiectului îl va constitui prezentarea Drapelului de Luptă al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”. Elevii vor avea ocazia să stea de vorbă cu profesionişti desăvârşiţi, cu foarte multe misiuni la activ, în locuri fierbinţi ale planetei, în special în Afganistan. Prezenţa militarilor în şcoala lor le va capta atenţia elevilor, mai ales că vor fi făcute şi scurte prezentări ale unor piese de armament şi dispozitive tehnice din dotarea militarilor.

Compartimentul de informare şi relaţii publice al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”

 

The most visited gambling websites in The UK