Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Eleva cu media 10 la Evaluarea Naţională, Cătălina Dascălu, premiată de preşedintele CJ, Dan Manu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 783

b_400_250_16777215_10_images_2217_Clipboard07.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a participat la întâlnirea pe care inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean au avut-o cu directorii unităţilor şcolare din Argeş. În deschiderea şedinţei a avut loc premierea elevilor argeşeni care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat. Ministerul Educaţiei i-a premiat pe copiii de nota 10 la Evaluarea Naţională cu câte 1.000 de lei, cei cu media 10 la examenul naţional de Bacalaureat primind câte 3.000 de lei. De asemenea, în semn de apreciere, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş le-a oferit câte o diplomă de merit pentru rezultatele obţinute.

Printre cei 16 elevi de nota 10 la Evaluare Naţională a fost şi Cătălina Elena Dascălu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Lereşti. Şapte adolescenţi, niciunul din Câmpulung ori Muscel, au obţinut media maximă la Bacalaureat. Cu această ocazie, preşedintele Dan Manu le-a transmis directorilor de şcoli că, de la preluarea mandatului, Consiliul Judeţean Argeş a investit în infrastructura şcolară peste 15.500 mii lei (peste 155 de miliarde lei vechi). Preşedintele CJ Argeş a precizat faptul că, în judeţ, toate unităţile şcolare vor trebui să aibă grupurile sanitare în interior. Tocmai de aceea, sume importante de bani au fost alocate pentru realizarea acestor investiţii. 

The most visited gambling websites in The UK