Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Firmă din Lereşti, sancţionată pentru nereguli silvice

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 247

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2553_Clipboard06.jpg

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, împreună cu specialişti ai Biroului Garda Forestieră Judeţeană Argeş, subdiviziune a Gărzii Forestiere Ploieşte, au acţionat pe raza de competenţă pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos.

Oamenii legii au verificat depozite de cherestea, firme de exploatare, persoane fizice şi transportatori de material lemnos. În urma controlului efectuat la o societate comercială cu punctul de lucru în comuna Lereşti, s-a constatat că primirea materiei prime nu se făcea conform procedurilor specifice, iar firma în cauză a livrat cantitatea de 23,14 mc de cherestea fără documente legale. „Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză, în valoare de peste 16.500 de lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Rucăr.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeş. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK