Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Centrul comercial „Jupiter City” din Piteşti a fost vândut

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 344

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2550_Clipboard12.jpg

Dezvoltatorul imobiliar Supernova a achiziţionat centrul comercial Jupiter City, deschis în Piteşti, de la Mall Retail Rom, parte a grupului Jupiter, într-o tranzacţie a cărei valoare nu a fost făcută publică. 

Dezvoltat pe o suprafaţă de aproximativ 45.000 de metri pătraţi, mall-ul a fost deschis în anul 2008 şi este cel mai mare centru comercial din Piteşti şi judeţul Argeş. Supernova are sediul în Austria şi controlează un portofoliu de proprietăţi în mai multe ţări din regiune printre care Croaţia şi Slovacia. Grupul a intrat în România anul trecut, când s-a asociat cu Oasis Retail Development & Consulting pentru dezvoltarea unui proiect de retail. Supernova a fost asistată în achiziţie de firma de avocatură PeliPartners, care a fost condusă de Francisc Peli şi Alexandra Ioniţă (Senior Associate) şi i-a inclus pe Antonia Nică (Associate), Ana Atanasiu (Senior Associate) şi Kodru Mansour (Associate).

Achiziţia a avut loc în luna octombrie a anului trecut, iar grupul austriac are în plan să realizeze şi alte achiziţii la nivelul Europei Centrale şi de Est.

Vânzarea face parte din strategia Jupiter Group de a ieşi de pe piaţa secundară de retail, pentru a se concentra asupra Bucureştiului. Grupul este controlat de omul de afaceri israelian Doron Ofer, familia Ofer fiind cea care a construit clădirea de birouri Cathedral Plaza din Bucureşti, de lângă Catedrala „Sfântul Iosif”. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK