Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru economisirea bugetului, Davideşti face deszăpezire cu utilaje proprii

 

Luna decembrie a făcut ca în mai multe comune să fie necesară deszăpezirea. În mare parte, în zona Muscel, administraţiile locale au ales pentru anul acesta să nu închirieze utilaje de deszăpezit, ci să folosească toate resursele proprii, asta pentru a economisi bani. Un astfel de caz este comuna Davideşti, acolo unde, la primii fulgi de zăpadă căzuţi pe covorul asfaltic, administraţia a scos utilajele de intervenţie. Primarul comunei, Ion Sandu, a menţionat că deszăpezirea trebuie făcută imediat ce ninge, deoarece sunt autobuze care pleacă spre uzină la primele ore ale dimineţii. 

De asemenea, chiar dacă vremea nu mai este bună şi nu mai permite efectuarea de lucrări, investiţiile din Davideşti sunt în curs şi tot mai aproape de finalizare. 

Canalizarea la Olteanca este aproape gata, iar modernizarea DC 85 a ajuns în punctul turnării stratului de asfalt, drumul fiind refăcut şi pregătit. Cel mai probabil, din cauza temperaturii scăzute şi a precipitaţiilor, turnarea asfaltului va fi amânată, dar cea mai importantă parte a lucrării a fost realizată. Ambele obiective se derulează pe fonduri guvernamentale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. 

La fel ca anul trecut, edilul speră să găsească sponsori pentru sacul lui „Moş Crăciun”. „Vom face tot posibilul să găsim oameni cu suflet mare care să ne ajute să avem pregătite cele 400 de pachete, cam câte ne sunt necesare,  pentru ca fiecare elev din Davideşti să aibă parte de o mică bucurie de sărbători.”, a mai spus primarul Ion Sandu. 

 

The most visited gambling websites in The UK