Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vecinii de la Schitu Goleşti şi-au pus de-o parte pentru Ziua Comunei 19.000 de lei, dar speră să nu-i cheltuiască pe toţi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2170

Cu o lună înainte de a primi oaspeţi la Ziua Comunei, ţinută, în mod tradiţional, în preajma sărbătorii Sfântului Dumitru, aleşii din localitatea vecină au aprobat organizarea celei de-a XXIV-a ediţii  a manifestării, care, în acest an, include şi aprinderea „Flăcării Centenarului”. Aşadar, pe 28 octombrie 2018, muscelenii sunt invitaţi să se adune la Şcoala veche şi la Monumentul Eroilor de lângă Primărie, unde se vor derula momentele cuprinse în program. Nu numai primarul şi viceprimarul, ci şi consilierii locali au obligaţia de a îndeplini acţiunile şi activităţile necesare pentru pregătirea şi organizarea festivităţilor. Cheltuielile se vor suporta din sumele alocate cu această destinaţie în bugetul local, precum şi din sponsorizări şi donaţii. 

În plenul şedinţei, primarul Tudorel Vasile Miriţă a explicat că „suma alocată în bugetul local pentru activităţi culturale este de 33.000 de lei, din care se propune alocarea a 19.000 de lei pentru serviciile culturale ocazionate de Ziua Comunei şi aprinderea „Flăcării Centenarului”. Oricum, vom apela şi la donaţii şi sponsorizări şi e posibil să nu se cheltuiască toată suma de 19.000 de lei din bugetul local.” Încă de la acel moment, s-a adus la cunoştinţa legiuitorilor locali şi a comunităţii că, „pe lângă programele artistice, va avea loc şi festivitatea de premiere a trei cupluri care, în anul 2018, împlinesc 50 de ani de la căsătorie şi a trei elevi cu rezultate deosebite în anul şcolar 2017-2018.”

 

The most visited gambling websites in The UK