Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a ocupat postul de asistent medical la Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2421

Săptămâna trecută, la Primăria Câmpulung s-a derulat concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de asistent medical principal. Postul este cu angajare pe o durată nelimitată, la Serviciul Asistenţă Medicală, Medicină Dentară al Municipiului, mai precis pentru cabinetul din cadrul Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”.

După perioada de depunere a dosarelor, care a avut termen limită data de 20 septembrie 2018, luni şi joi, pe 1 şi 4 octombrie, s-au derulat probele de concurs, cea scrisă şi interviul. Pe 21 octombrie, a fost afişat la Primăria Câmpulung borderoul cu numele celor cărora le-au fost admise dosarele de participare la concurs: Mariana Căprioreanu, Elena Maria Stanciu, Florina Ramona Epure şi Adriana Moroe. 

La scris s-a făcut departajarea. Florina Ramona Epure a primit 28 de puncte, Adriana Moroe, 8 puncte, fiind declarate respinse, iar celelalte două au fost admise, Mariana Căprioreanu, cu 52 de puncte şi Elena Maria Stanciu, cu 64 de puncte. Ultimele două au avut dreptul să se prezinte la proba orală, ţinută pe 4 octombrie 2018, unde s-a stabilit şi numele câştigătoarei. A fost declarată admisă Elena Maria Stanciu, cu 72 de puncte, după ce la interviu a fost notată cu 80 de puncte, iar Mariana Căprioreanu a scos la oral doar 65 de puncte, de unde a rezultat media finală de 58,50 puncte. 

The most visited gambling websites in The UK