Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se extinde reţeaua de apă pe Grigore Alexandrescu şi Valea Bărbuşii

  • Written by Magda BĂNCESCU
  • Hits: 1090

 

La conferinţa de presă, şeful municipiului a vorbit şi despre alte obiective de realizat, dorite de oameni. „Vrem să extindem reţeaua de apă pe Grigore Alexandrescu, pe variantă, unde avem o conductă de dimensiuni reduse, care nu rezolvă în întregime debitul necesar oamenilor. Când ajungem în dreptul Văii Bărbuşii cu conducta principală, vom extinde reţeaua şi pe această stradă. Contractul este semnat, am dat şi ordinul de începere a lucrărilor. Săptămâna viitoare, dacă ne înţelegem cu constructorul, să se apuce de lucru.”, sunt informaţii de interes pentru câmpulungenii din Sudul municipiului.

Pe agenda de lucru figurează şi extinderea reţelei de canalizare. „Pe Constantin Brâncoveanu avem o întrerupere de reţea de la Cafeneaua „Zeto” (fostul local „La Căruţă”), până la „Dinicu Golescu”, unde trebuie să  racordăm la vechea canalizare, pe care am făcut-o mai jos de Mănăstire, din colţul depozitului lui Pelmuş, şi până în reţeaua centrală. Avem şi pe Valea Bărbuşii o extindere a reţelei de canalizare, solicitată de cetăţeni, şi pe alte câteva străzi. Contractul este semnat, valoarea este de 1,2 milioane de lei şi va fi finalizat în decursul unui an.”

 

 

The most visited gambling websites in The UK