Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Becuri, nu ouă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1017

b_400_250_16777215_10_images_2277_becuri-nu-oua.jpgLiberalii au atacat proiectul fantezist al edilului şef, în condiţiile unei părăsiri masive a Câmpulungului de către tineri şi adulţii în putere, de ridicare a unui bloc din temelii. Chiar Liviu Ţâroiu se plânge de micşorarea numărului de contribuabili la bugetul local, prin exodul câmpulungenilor la muncă în străinătate, exod care continuă. „Primarul vrea să construiască blocuri. În schimb, sunt lucruri mărunte, cu care ar putea veni în sprijinul cetăţenilor, dar nu e în stare să schimbe nişte becuri în centru, probabil, sub pretextul că centrul va fi reabilitat. Cred că sunt doi ani de când au fost montate pe stâlpii ornamentali din centru nişte becuri colorate. Dacă vă uitaţi acum, sunt mulţi stâlpi ornamentali, care, din cinci-şase becuri, mai au unul-două funcţionale şi vorbim despre centru. Cred că era o chestie de bun simţ să pui nişte becuri şi să oferi un confort  minim cetăţenilor, chiar dacă va urma o reabilitare. Nu cred că va costa foarte mult, cu banii cheltuiţi pe ouă şi panouri de Paşte putea să schimbe becurile pe stâlpii ornamentali, ca să nu arătăm ca un oraş părăsit.”, a afirmat Lucian Ionescu. 

Altă remarcă a opoziţiei, exprimate prin delegatul său la conferinţa de presă, a privit proiectul de amenajare a centrului, pe tronsonul dintre „Bărăţie” - „Dinicu Golescu”, al cărui debut a fost anunţat de Liviu Ţâroiu a se consuma în această săptămână. „Probabil că, în an preelectoral, vor începe lucrările în centru. Atragem atenţia să nu facă lucrările de mântuială! Trebuie să se lucreze şi la canalizare, şi la utilităţi, şi la iluminat. Nu poţi să torni covoare asfaltice şi, ulterior, să spargi, pentru canalizarea veche de 80 de ani!”, a încheiat liberalul, căruia primarul i-a dat un răspuns la propria sa conferinţă de presă. Intervenţiile la reţeaua de canalizare şi apă vor fi făcute de Edilul doar dacă este nevoie - şi sigur este nevoie, la ce vechime au reţelele realizate în timpul războiului -, pe durata şantierului deschis de firma General Trust Argeş, care va asfalta şi va schimba pavajul. Căci mare lucru nu se anunţă a se întâmpla în cursul „amenajării urbanistice”.

The most visited gambling websites in The UK