Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Firma Sercop pregăteşte Centrul Multifuncţional Comunitar, care va funcţiona la fosta Şcoală 5

  • Written by E.M.
  • Hits: 2235

b_400_250_16777215_10_images_2274_sercop.jpgÎn cadrul proiectului, cu fonduri europene, „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din zona de Nord a municipiului Câmpulung”, va fi înfiinţat un Centru Multifuncţional Comunitar, care va funcţiona în fosta Şcoală nr. 5. Corpul nou al clădirii din strada Negru Vodă, nr. 282, exceptând o sală dată în folosinţă gratuită, ca sediu, Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Câmpulung Muscel, va găzdui un cabinet medical; un cabinet de consiliere psiho-socială; un cabinet de acordare de servicii socio-medicale; un cabinet de asistenţă juridică pentru reglementări de acte; două săli mobilate şi utilate pentru desfăşurarea activităţilor tip „Şcoală după şcoală”; o sală pentru servirea mesei calde zilnice pentru copiii de la „Şcoală după şcoală”; o sală amenajată pentru echipa de implementare a proiectului.

Clădirea fostei şcoli va avea parte de lucrările de inginerie şi de construcţii, firma care le va executa fiind Sercop ADN SRL. Contractul de amenajare a Centrului Multifuncţional Comunitar a fost atribuit prin cerere de ofertă de către Primăria Câmpulung, firma câmpulungeană angajându-se să execute lucrările contra sumei de 114.937,58 lei, fără TVA, faţă de 200.000 lei, cât a fost estimată de proiectant. La licitaţia organizată de administraţia locală şi-au mai depus ofertele şi alte patru societăţi: And Secom Intexim (care a pierdut, oferind 120.763,83 lei), Stema Grup (care s-a retras), Corem şi New Mar Cosntruct (care s-au înscris, dar fără ofertă depusă).

Conform schiţei, imobilul din strada Negru Vodă, nr. 282, teren şi construcţii, are o suprafaţă de 4.451 metri pătraţi. Construcţia este desfăşurată pe 600,10 metri pătraţi, cu 5 holuri, 5 săli de clasă, 4 cabinete, 2 grupuri sanitare, o încăpere pentru centrala termică şi alte două, fără destinaţie.  

Proiectul „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din zona de Nord a municipiului Câmpulung” se va derula pe perioada a 34 de luni şi va angrena cheltuieli eligibile de 18.867.983 lei, având ca obiectiv specific reducerea numărului de comunităţi marginalizate (non-rome), aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate. Zona vizată este demarcată astfel: la Nord - graniţa de Nord a municipiului Câmpulung cu comuna Lereşti, strada Traian; la Est - străzile Emil Gârleanu, Dumitru Lazea şi Locotenent Oncica, Râul Târgului, până la limita cu Lereşti; la Sud - strada Doctor Nicolae Fălcoianu; la Vest - Bulevardul IC Brătianu, străzile Colonel Stănescu, Negru Vodă, Traian, până la limita cu Lereşti. Adică, se face referire la blocurile din Vişoi: 6, 7, 8, 9, 10, 12, şi la blocurile de la fosta Uzină ARO, unde sunt foarte multe persoane sărace şi marginalizate, grupul ţintă fiind format din 565 de câmpulungeni. 

The most visited gambling websites in The UK