Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mai multe primării din Muscel, pe lista investiţiilor la AFIR

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4562

b_400_250_16777215_10_images_2252_Clipboard11.jpg

Beneficiarii publici şi privaţi care au depus cereri de finanţare pentru proiecte, au primit, în total, de la Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Argeş, aproximativ 20 de milioane de euro. În judeţul nostru au fost depuse 36 de cereri de finanţare pentru diferite proiecte, iar pe listă se află şi câteva primării din zona Muscel. 

Directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Argeş, Diana Eftene, prezentă la recenta conferinţă de presă a instituţiei, a făcut publică lista beneficiarilor publici şi privaţi care au depus cereri de finanţare pentru proiecte. Suma acordată, în total, pentru Argeş, tuturor celor care s-au aflat pe lista beneficiarilor, s-a ridicat la aproximativ 20 de milioane de euro. Din această sumă, aproape 7 milioane de euro au fost direcţionaţi către beneficiarii publici, iar pentru beneficiarii privaţi s-a înregistrat suma de 13 milioane de euro. Proiectele beneficiarilor publici sunt evaluate şi monitorizate de Centrul Sud - Muntenia din Târgovişte. 

Autorităţile locale din Argeş au depus la Agenţia Pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale un număr de 36 de cereri de finanţare pentru proiecte diferite în funcţie de necesităţi. Pe lista primăriilor din Argeş se numără şi câteva primării din Muscel: Lereşti, Bughea de Jos, Aninoasa, Schitu Goleşti, Coşeşti şi Stâlpeni. Cele mai multe proiecte au fost depuse pe măsura 4.3, care face referire la „Dezvoltarea infrastructurii agricole şi silvice”, pe măsura 7.2, referitoare la „Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică” şi măsura 7.6, care face referire la investiţii asociate cu „Protejarea patrimoniului cultural”, implicit pentru crearea sau modernizarea căminelor culturale. Pe lângă aceste primării din Muscel, pe lista celor din Argeş se află şi Rociu, Miroşi, Bogaţi, Hârseşti, Vedea, Lunca Corbului, Albeşti de Argeş, Săpata, Costeşti, Budeasa şi Pietroşani.

 

The most visited gambling websites in The UK