Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tot mai mulţi câmpulungeni cer Primăriei să accepte plata online a taxelor şi impozitelor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1726

Primele petiţii adresate online (aşa cum nu-i place Primăriei Câmpulung să lucreze) instituţiei privesc înverşunarea Executivului lui Liviu Ţâroiu de nu a dubla sistemul clasic de încasare a dărilor de la cetăţeni de cel modern, al plăţii din faţa calculatorului. Tot mai multă lume care vrea să scape de cozi şi aglomeraţie, indiferent cât spaţiu se alocă casieriei, pare că vorbeşte cu pereţii Primăriei, fiindcă cei care o populează n-au nicio reacţie la o doleanţă colectivă. Pe portalul destinat reclamaţiilor postate de cetăţeni la adresa primarilor din toată ţara, cele mai recente expediate primarului Liviu Ţâroiu, la care, fireşte, nu se oboseşte să răspundă nimeni, insistă pentru intrarea Câmpulungului în lumea civilizată, implementând sistemul care le permite contribuabililor să-şi onoreze obligaţiile locale, indiferent de locul în care se află.      

Bogdan Ioan, 23 ianuarie 2017

„Domnule primar, referitor la plata impozitelor şi taxelor locale, de ce nu există şi alternativa plăţii online, cum au toate Primăriile? Este foarte uşor şi civilizat modul de plată electronică, care este disponibil de mulţi ani în ţară, dar se pare că la Câmpulung involuăm. Avem funcţionari mulţi şi incompetenţi, în special cei de la Taxe şi Impozite, care fac multe greşeli, îşi bat joc de cetăţeni pe timpul şi banii noştri, ne sfidează şi uită că sunt în slujba cetăţeanului. Am văzut că trebuie completată o declaraţie pentru taxa de gunoi, de ce nu daţi posibilitatea completării online? Dacă vreţi să faceţi ceva pentru oraşul ăsta, reduceţi din numărul angajaţilor Primăriei, care sunt prea mulţi raportat la numărul de locuitori care au mai rămas, vorbesc de numărul real de locuitori, nu de cei înregistraţi, dar care, în realitate, sunt plecaţi. Ar trebui să vă ocupaţi şi de aspectul acestui oraş, care arată ca o ruină, spaţiile verzi dintre blocuri, în proporţie de 90%, lipsesc, pentru că sunt ocupate de garaje şi grădini neîngrijite, aleile sunt ca uliţele satului, iar, când plouă, înoţi prin bălţi şi noroi. Sper să ne oferiţi cât mai curând posibilitatea plăţilor şi completării documentelor online.”

V.Irimescu, 31 ianuarie 2017

„Văd că şi predecesorul petent are aceeaşi nemulţumire: NEIMPLEMENTAREA PLĂŢII CU CARDUL în Primăria Câmpulung. Stăm la coadă la Taxe şi Impozite şi, mai nou, am înţeles că o să stăm şi la plata gunoiului, timp pierdut în zadar. Înţeleg că la Câmpulung nu prea ai ce să faci, dar nici chiar aşa! Vă rog, pentru că sunt o persoană civilizată şi dumneavoastră sunteţi intelectual de pe vremea când nu se făceau pe bandă rulantă, deci, vă rog, implicaţi-vă şi faceţi ca şi Primăria noastră să fie în secolul XXI. Ştiu că vă stă în putere să faceţi dacă vreţi!”

În loc de un răspuns al autorităţilor locale, la problema semnalată de cei doi, a apărut un comentariu datat 1 februarie 2017, aparţinând lui Marius Grecu: „Referitor la plata online, dacă Primăria ar avea un cont deschis pentru plăţile online, s-ar reduce la minim timpul pierdut pentru aceste plăţi. Gândiţi-vă că, atunci când va începe plata gunoiului, vom sta la cozi până în capul bulevardului, la Pristavu, iar apoi s-ar putea ca niciun câmpulungean cu capul pe umeri să nu mai plătească. Vom plăti amenzi? Oare, vă gândiţi că voi, salariaţii Primăriei din municipiul Câmpulung, sunteţi bugetari, iar noi, prostimea din Câmpulung, suntem cei care vă plătim o parte din salariile voastre?”

The most visited gambling websites in The UK