Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se redeschide „Făbricuţa de Mărţişoare”, la Muzeu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1047

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_48.jpgÎn cadrul Secţiei de Etnografie şi Artă Populară din cadrul Muzeului Municipal Câmpulung se redeschide atelierul creativ „Făbricuţa de mărţişoare”. Sub îndrumarea personalului Muzeului, în zilele de 26 şi 27 februarie, copiii vor învăţa arta cusutului, vor ,,fabrica” împreună mărţişoarele hand-made, mici minuni cu drag realizate pentru persoanele iubite şi dragi.

Sunt aşteptaţi muscelenii, care pot veni cu prietenii, colegii, copiii cu părinţii sau chiar cu bunicii, să desăvârşească împreună aceste mărţişoare. Taxa de participare este de 5 lei pentru un copil, iar taxa de intrare student, pensionar este de 3 lei şi de 6 lei pentru un adult. Înscrierile se fac până la data de 21 februarie 2020, pe bază de programare, persoană de contact Sanda Safta, şef Serviciu, telefon 0748.165.819.

„Instrumente muzicale de prin lume adunate”, în februarie şi martie, la Muzeu

În perioada februarie - aprilie 2020, în cadrul Secţiei de Etnografie şi Artă Populară, a Muzeului Municipal Câmpulung, este deschisă expoziţia „Instrumente muzicale de prin lume adunate”. Este vorba de o expoziţia temporară realizată în colaborare cu Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, fiind prezentate vizitatorilor picturi realizate de copii cu vârste diferite, pentru concursul internaţional de pictură cu tematică etnografică pentru copii. La Câmpulung, sunt expuse un număr de 32 de picturi, cele mai bune dintr-un total de 92 de lucrări premiate. De precizat că, în concurs au fost înscrişi peste 900 de copii din 28 de ţări, precum: România, Moldova, Ucraina, Bulgaria, Belarus, Thailanda, Egipt, China, India, Rusia, Uzbekistan, Sri Lanka, Polonia, Azerbaidjan, Letonia.

 

The most visited gambling websites in The UK