Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Interpreta Elena Sima va interpreta colinde în mai multe biserici din Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2228

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_32.jpgCredinţa şi magia colindelor interpretate de Elena Sima şi elevii clasei de canto, pe care o coordonează în cadrul Şcolii de Artă şi Meserii Piteşti, vor fi prezentate prin mai multe evenimente realizate în mai multe localităţi din Muscel, sub numele „Vin copiii aducând colindul Iubirii”.

Duminică, 15 decembrie, de la ora 12.00, concertul de colinde va fi găzduit de Biserica din satul Valea Pechii, comuna Schitu Goleşti. În aceeaşi zi, de la ora 16.00, copiii vor cânta în Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”, din satul Rădeşti, comuna Stâlpeni.

„Colindul iubirii” va ajunge şi la Câmpulung, sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 17.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, intrarea fiind liberă.

Spiritul Crăciunului este adus şi în inimile rucărenilor, duminica viitoare, pe 22 decembrie. Începând cu ora 17.30, Elena Sima, alături de copiii pe care-i coordonează, vor fi la Rucăr, la Biserica Joseni.

Binecunoscuta şi îndrăgita interpretă de muzică populară, romanţe, cântece bisericeşti şi colinde, Elena Sima, va oferi câteva momente de bucurie sfântă locuitorilor din Albeştii de Muscel, luni, 23 decembrie, de la ora 17.00, la Biserica „Naşterea Maicii Domnului” Cândeşti.

The most visited gambling websites in The UK