Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Argeşul, gazda emisiunii „România 2019”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1282

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2427_Clipboard01.jpgFrumuseţile şi bogăţiile judeţului Argeş sunt pentru noi, argeşenii şi muscelenii, lucrurile care ne fac mândri şi care merită a fi promovate în întreaga ţară şi în lume cu fiecare ocazie. Din acest motiv, Consiliul Judeţean Argeş a iniţiat conceptul „Fabricat în Argeş”, care s-a născut din dorinţa de a aduce în faţa publicului producătorii autohtoni, brandurile locale şi produsele tradiţionale specifice Argeşului. 

„Am avut ocazia de a promova Argeşul cu toate comorile lui sâmbătă,12 octombrie, când judeţul nostru a fost pentru a doua oară gazda emisiunii „România 2019”, moderată de Cozmin Guşă şi difuzată în direct pe postul naţional de televiziune Realitatea TV. Prezenţa Caravanei „România 2019” în judeţul nostru a reprezentat o oportunitate pentru Consiliul Judeţean Argeş de a arăta lumii, din acest punct de vedere, o mică parte din „România de la Argeş”. Mulţumesc firmelor argeşene care ne-au fost alături cu produse tradiţionale, branduri de marcă la nivelul judeţului şi ţării, primarilor şi producătorilor agricoli, dar şi artiştilor Centrului Cultural Judeţean Argeş şi nu numai, care au prezentat frumuseţea şi autenticitatea folclorului nostru: Grupul vocal bărbătesc „Haiducii Vlădicii”, coordonator Graţian Bădescu; Cătălin Iancu Jr. (ţambal); Orchestra de muzică populară „Doina Argeşului”, dirijor Virgil Iordache; soliştii Daniela Cernea, George Nedelea, Bogdan Oncioiu, Maria Mădălina Lupu (nai) şi Ansamblul Folcloric „Doina Argeşului”, coordonator Sorin Cioc.”, a transmis preşedintele Consiliul Judeţean Argeş, Dan Manu. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK