Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Întâlnirea societăţii de istorie, un succes

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2350_6-7-soc-istorie.jpgAnul 2019 a început cu o serie de activităţi culturale desfăşurate de instituţiile muscelene, împreună cu Casa de Cultură "Tudor Muşatescu". La sfârşitul săptămânii trecute, în sala de festivităţi a Primăriei a avut loc prima şedinţă pe acest an a Societăţii de Istorie Muscelul, filiala Câmpulung. Aici, oameni de cultură, profesori de istorie şi pasionaţi ai acestei materii au dezbătut subiecte pe tema Revistei “Muscelul”, dar şi pe tema acţiunilor care vor urma în acest an.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2350_6-7istorici.jpg"E prima adunare generală a filialei pe care o prezidez. E primul raport de activitate. Chiar dacă, din punctul meu de vedere, în 2018 s-au făcut multe, în 2019 s-au făcut şi mai multe. Revista “Muscelul” este o emblemă pentru societate şi ştim cu toţii asta. Ea va ieşi în fiecare an, în luna noiembrie, la fel ca şi până acum. Personal, sunt mulţumit de activitatea filialei, însă nu ţine doar de noi. Acest raport va fi analizat de Societatea Naţională. Înainte, erau mai mulţi tineri şi mai mulţi profesori de istorie. Nu este un semnal bun, în special pentru societate şi pentru istorie", ne-a spus profesorul Ion Oană, preşedintele Societăţii de Istorie Muscelul, filiala Câmpulung. 

Printre activităţile societăţii se vor încadra şi anul acesta o serie de premii pentru elevii cu rezultate bune la olimpiada de istorie, dar şi câteva activităţi culturale şi istorice şi pregătirea noului număr al Revistei “Muscelul”. 

The most visited gambling websites in The UK