Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

"Moromeţii 2", prezentat şi la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 712

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2343_8-9-morometii.jpgCel mai râvnit film românesc de la acest moment, „Moromeţii 2”, a fost prezentat şi la Câmpulung. Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” a găzduit proiecţia dramei, în regia lui Stere Gulea, realizat în prim plan cu Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Iosif Paştina. 

„Moromeţii 2” continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pământ pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă odată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru și invers. Este o dramă cu impact puternic, o continuare a primului film”Moromeţii”, inspirată din „Viaţa ca o pradă” şi din alte publicaţii ale lui Marin Preda, iar muscelenii au gustat din plin acest eveniment de prezentare a filmului, fiind prezenţi într-un număr foarte mare în sala de spectacole a Casei de Cultură „C.D. Aricescu”.

 

sursa foto: Facebook

 

The most visited gambling websites in The UK