Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se lucrează la un viitor documentar, la Lereşti

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1065

b_400_250_16777215_10_images_2265_voinesti.jpgEmoţie mare pentru mai mulţi elevi de la şcolile gimnaziale Voineşti, Lereşti şi Bughea. Mai mulţi şcolari de la aceste unităţi au participat la filmarea unei scene din filmul „Obiceiuri de iarnă, la Lereşti”, la care lucrează doamna filmului românesc, Elisabeta Bostan. Legătura dintre regizor şi comuna Lereşti este una strânsă, de la an la an, prin prezenţa la Festivalul de Film, cu workshop-urile şi prezentările filmelor copilăriei noastre. Totul s-a desfăşurat în curtea Ateneului „Sarmiza Bilcescu Alimănişteanu”, ateneu în care se află o sală ce îi poartă numele creatorului filmului „Veronica”, Elisabeta Bostan. 

Producţia „Obiceiuri de iarnă, la Lereşti” va reliefa multe tradiţii din zona noastră, dusă mai departe de lereşteni. Încă din ajunul Crăciunului au început filmările pentru ceea ce va deveni un documentar. Prima înregistrare a avut loc la biserică, acolo unde s-au cântat colinde, s-au prezentat datini de sărbători. Filmările continuă, în viziunea regizorului, în locul cu peisaje de vis, Lereşti.

The most visited gambling websites in The UK