Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Flori de ie”, în Dubai,  la „The Bride Show” 

  • Written by E.M.
  • Hits: 3165

 

b_400_250_16777215_10_images_2258_ie.jpg„Flori de ie”, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradiţiilor româneşti, lansat pe piaţa din România în anul 2014, de câmpulungeanca Cristina Chiriac, a expus pentru prima dată în Dubai, în cadrul târgului „The Bride Show”, în perioada 7-10 februarie 2018, la Dubai World Trade Centre. „The Bride Show” a reprezentat unul dintre cele mai importante evenimente de fashion şi stil din Emiratele Arabe Unite, ediţia din acest an prezentând colecţiile a importanţi designeri din întreaga lume, evenimentul în sine fiind unul elitist şi cu aşteptări foarte mari, această parte a lumii fiind bine recunoscută ca  importanţă în lumea modei. Astfel, în cadrul târgului a fost lansată noua colecţie, ce va include în mare parte rochii diafane, albe şi cu broderii înflorate şi colorate, cusute în întregime manual, rochii perfecte pentru zile călduroase, pentru vara ce va sosi.

„Flori de ie” a expus pentru prima dată la „The Bride Show” - Dubai, după ce, anul trecut, echipa a prezentat, în aprilie, la „The Bride Show” - Abu Dhabi. Anii trecuţi, brandul românesc a fost prezent şi în cadrul altor târguri din Londra, Viena, New York, Moscova, Shanghai, Tokyo, Ankara şi nu numai. Recunoscut ca un brand care promovează poveştile neamului românesc, cusute şi atent meşteşugite în ia românească, „Flori de ie” a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ţinutelor tradiţionale la cerinţele internaţionale, că ia românească poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendinţele fashion, devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internaţional.

Cristina Chiriac este considerată ambasadorul antreprenoriatului românesc. Este de profesie economist, specializată în Finanţe-Bănci, burse de valori şi asigurări şi doctorand în economie, Cristina Chiriac deţine, începând cu anul 2013, funcţia de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor. Câmpulungeanca colecţionează costume populare vechi şi încearcă să salveze tradiţia şi obiceiurile. Cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor, a organizat o paradă a ţinutelor autentice, la Galaţi, acolo unde 100 de modele au defilat îmbrăcate în costume populare vechi.

 

The most visited gambling websites in The UK