Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Proiect educaţional al Centrul de Cultură „Brătianu”

  • Written by E.M.
  • Hits: 2756

Centrul de Cultură „Brătianu” organizează marţi, 13 februarie 2018, începând cu ora  10.00, o întâlnire cu elevii clasei a VII- a, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Bradu. Dăm, astfel, startul proiectului educaţional Centrul de Cultură „Brătianu” prezent în şcolile argeşene, proiect ce se va desfăşura pe tot parcursul anului 2018.

Proiectul îşi propune ca referenţii Centrului de Cultură „Brătianu” să se deplaseze la instituţiile de învăţământ din judeţul Argeş, cu precădere în cele din mediul rural. Prelegerile din acest an vor avea în prim plan personalităţile membrilor familiei Brătianu, istoricul Vilei Florica, casa de suflet a familiei, casă pe care au îngrijit-o, au pus-o în valoare şi pe care au locuit-o cu mult drag, dar şi Centenarul Marii Uniri, moment important pe care îl sărbătorim în acest an.

Încercăm, astfel, să trezim interesul copiilor pentru personalităţile marcante ale Argeşului, în acest caz familia Brătianu, dar şi asupra momentelor importante pe care le traversăm în acest an.

The most visited gambling websites in The UK