Menu
TRAFIC

„Fidelitate”, premieră pe scena Casei de Cultură

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 874

Luni, 6 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor - Clubul ARO este gazda spectacolului de teatru „Fidelitate”. Reprezentaţia va începe la ora 19.00, pe scenă urcând actorii Florin Busuioc (Busu), Gheorghe Ifrim (primarul din „Las Fierbinţi”) şi Adelaida Zamfira.
    „Fidelitate” este un spectacol de la care nimeni nu poate pleca dezamăgit. De la regizor, scenograf până la cei trei interpreţi de excepţie, „Fidelitate” ne arată că teatrul independent activează consecvent cultural, fără sofisticări derizorii de imagine, fiind direct în comunicarea cu haz a unor „fotografii” desprinse din actualitatea zilelor noastre. Piesa prezintă relaţia unui cuplu de oameni avuţi, Maggie (Adelaida Zamfira) şi Jack (Florin Busuioc), ajunsă într-un impas, cu ironie analizată psihologic, când intervine un ucigaş plătit, Tony (Gheorghe Ifrim), nu se ştie de cine, şi el cu probleme psihologice. Acţiunea, conflictele sunt dibaci expuse dramatic cu savoare comică. Autorul se dovedeşte că ştie a scrie comedii cu motivare psihologică în relaţii şi subtile trimiteri spre actualitatea curentă. Meritul principal este al regizorului Dragoş Campan, care conduce cu pricepere distribuţia şi foloseşte suportul scenografic reuşit creat de Maria Dore.
    Cei trei actori sunt minunaţi prin modul în care, relatând situaţii dramatice cu sinceritate interioară, produc comicul scopului satiric al textului şi umorul aplaudat de public.
    Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, în fiecare zi, de luni, până sâmbătă, între orele 10.00-18.00.

The most visited gambling websites in The UK