Menu
TRAFIC

Monica Anghel despre comuna Berevoeşti: „Este un loc care mie îmi place extraordinar de mult”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 960

b_400_250_16777215_10_images_2160_Clipboard01.jpgImobilul cumpărat de artistă în comuna musceleană

În ceea ce priveşte legătura Monicăi Anghel cu Muscelul, cu Berevoeşti mai precis, unde locuieşte familia elevei sale, aceasta constă în mai mult decât frumoasa prietenie cu muscelenii, pe care i-a şi vizitat. La finele anului 2015, îndrăgita cântăreaţă a devenit proprietara unui imobil, clădire şi teren, situat la mai puţin de 5 kilometri de satul Gămăceşti, care a aparţinut societăţii Stâlpeni Forestal, cunoscutul producător de cherestea şi mobilă, care a sfârşit în faliment în urmă cu mai mulţi ani. Tranzacţia având ca obiect 2.500 de metri pătraţi, potrivit săptămânalului Jurnal de Argeş, ai cărui redactori au stat de vorbă cu Monica Anghel, s-a efectuat nu pe persoană fizică, ci prin intermediul firmei care va funcţiona în spaţiul respectiv. Planurile iniţiale înclinau, conform celor aflate de jurnaliştii de la Piteşti, către un centru de echitaţie, însă artista analizează şi alte variante. Cum ar fi cea a unui edificiu cultural. „În primul rând, eu cu părinţii mei, care sunt artişti plastici, cu tatăl meu, cu mama şi fratele meu, ne dorim să facem acolo un centru cultural. O să dezvoltăm ceva, nu vă pot spune mai multe în acest moment. Când va fi gata, cu siguranţă, veţi afla şi dumneavoastră, ca toată lumea, evident. Merg pentru ceva de calitate, ceva frumos.”, a declarat Monica Anghel pentru publicaţia argeşeană.

Marea voce a României, iubită de toţi românii, i-a bucurat pe musceleni cu următoarea confesiune: „Într-un fel, din zona aceea provin şi eu, din partea mamei, pentru că bunicul meu era din Cepari. Vărul meu are o căbănuţă acolo. Am rude acolo. Acela este un loc care mie îmi place extraordinar de mult”. De altfel, aceasta a şi venit de câteva ori în zonă, prilej de a se vedea cu familia Lorenei, de a cărei pregătire muzicală se ocupă de aproximativ trei ani.

Cât despre investiţia pentru care a cumpărat proprietatea de la Berevoeşti, artista a precizat că nu poate da un termen în care o va realiza. „Este o chestiune care necesită o investiţie şi trebuie să avem puţină răbdare, pentru că lucrurile acestea nu se pot realiza pocnind din degete. Nici nu sunt o persoană multimilionară, să arunc cu banii în stânga şi în dreapta, pentru că nu-mi pasă.”, a mai afirmat aceasta pentru jurnaliştii piteşteni. 

The most visited gambling websites in The UK