Menu
TRAFIC

Bal cu lăutari vestiţi, la Bughea de Jos

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1880

b_400_250_16777215_10_images_2157_Clipboard07.jpgNici n-a apucat să se răcească podeaua după ultima petrecere găzduită de Căminul Cultural Bughea de Jos, căci, sâmbătă, 4 februarie, locuitorii comunei şi nu numai ei sunt invitaţi din nou la bal! Am dezvăluit data, locaţia şi evenimentul, să spunem şi cine este responsabil cu întreţinerea unei atmosfere de distracţie şi voie bună. Artişti cu o bună reputaţie în branşa lăutărească nu-i vor lăsa pe participanţi să ia pauză de la joc: Serafim Oancea - saxofonist; Mădălin Sandu - solist vocal; Mişu Belea - acordeonist; Marian Grancea - organist. DJ Georgel Stănescu va asigura sonorizarea, efectele electronice speciale şi muzica de dans. Aşadar, mâine, de la ora 20.00, conform anunţului postat pe pagina sa de socializare de unul dintre aleşii de la Bughea de Jos, Ionuţ Poştoacă, angajat la GAL Muscelean şi European, lumea este aşteptată să petreacă la balul ţinut la Căminul Cultural din comună. 

Iniţiativa lui Ionuţ Poştoacă a primit aprecieri de la unul dintre colegii consilieri, Mihai Enache, care a detaliat ceea ce se va întâmpla mâine: „Mulţumesc foarte mult prietenului şi colegului meu Ionuţ Poştoacă, pentru promovarea evenimentului de sâmbătă, 4 februarie 2017. Avem un grup de artişti profesionişti, care se vor strădui să ofere un spectacol deosebit, cu program diversificat. Mai pe româneşte, distracţie pe cinste, pentru tineri, părinţi şi toţi cei care ne vor onora cu prezenţa. De altfel, pentru viitor, vor fi şi alte surprize în planul de divertisment şi cel cultural. Fără mari complimente sau inutile statui, trebuie să fim oneşti, Executivul, adică Primăria, oferă o mare deschidere pe linie sportivă, de cultură şi divertisment!”

Invitaţia fiind lansată de către organizatori, nu vă rămâne decât să vă alăturaţi bughenilor la balul care deschide luna februarie. 

„Vacanţa lui Făurar”, la Dâmbovicioara 

„Vacanţa lui Făurar” este evenimentul anunţat de Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara, care îi ajută pe cei interesaţi să găsească cele mai atractive oferte de cazare în perioada 4 februarie - 12 februarie 2017, cât durează vacanţa intersemestrială. Pensiunile sunt ultimul lucru de care duce lipsă Dâmbovicioara şi, fireşte, pentru săptămâna liberă a şcolarilor, s-au pregătit cu pachete turistice şi activităţi. Pentru găsirea celor mai avantajoase tarife în raport cu serviciile oferite de proprietarii de pensiuni, care îşi primenesc casele pentru turiştii cu chef de aer de munte şi zăpadă, puteţi apela la „evidenţa” Centrului de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara, administrat de Raluca Busioc. Una dintre pensiuni, de pildă, a pregătit un sejur intitulat „Bunicii cu nepoţii”, de trei nopţi, plus o noapte bonus, în perioada 6-10 februarie, ofertă valabilă pentru minimum trei camere. Celor interesaţi le este lansată invitaţia de a le trece pragul gazdelor nerăbdătoare să le împărtăşească musafirilor din bucuriile vieţii la ţară şi să le arate mulsul văcuţelor.  

Alte evenimente aflate pe agenda C.I.P.T. Dâmbovicioara, care intermediază legătura între vizitatorii zonei şi pensiunile pregătite cu pachete turistice: =11 februarie - Festivalul „Amicii Zăpezii”; =24 februarie - „De Dragobete, iubeşte româneşte!”; =14 aprilie - „Sejurul de Paşte” (14-17 aprilie).  

Adda cântă la „Janet”

Clubul amenajat în incinta fostului Cinematograf „Muscelul” plusează la capitolul evenimente cu care şi-a obişnuit publicul de la deschidere cu un concert Adda, care va avea loc mâine, de la ora 22.00. Frumoasa cântăreaţă, care va performa live, este arhicunoscută publicului muscelean datorită pieselor  de succes: „Îţi arăt că pot”, „Dragă inimă”, „Nu plânge, Ană”, „Lupii”. Ce se întâmplă la „Janet” nu diferă cu nimic de atmosfera din localurile bucureştene, unde izul civilizaţiei occidentale s-a instalat cu mult înaintea Câmpulungului, care face paşi în această direcţie odată cu inaugurarea unui club cu suflu proaspăt în municipiu. Concertul susţinut de Adda, sâmbătă, se petrece după o serie de manifestări pentru tineri şi copii, găzduite de localul cochet, peste nivelul celorlalte, cele mai recente fiind serile de Stand Up Comedy, „Cover Night”, pe 27 ianuarie, „Magie pentru copii”, pe 29 ianuarie, înaintea spectacolului urcând pe scenă Alexandra Işfan, Alexia Vişan, Ana Maria Lemnaru, Anastasia Bulugea, Ioana Mateescu, Karina Vasilescu, Natalia Răcăşanu. 

Bucureştenii vin la călărie şi ospăţ, la Nămăeşti

Un grup din Bucureşti, intitulat „Hai să socializăm”, are pregătită pentru ziua de 4 februarie, o plimbare până la Nămăeşti, pentru a lega prietenii şi a se delecta cu frumuseţile naturale, dar şi culinare ale zonei. Cea mai mare parte a experienţei în Muscel se va consuma, aşa cum anunţă organizatorii, în şaua calului, intenţia fiind de a explora călare, timp de cinci ore, cu pauzele de rigoare, traseul Câmpulung - Târgovişte. Ce-şi propune echipa „Hai să socializăm” aflăm de pe pagina evenimentului creată special: „=Iniţiere în arta călăritului - în prima oră, instructorii, care ne însoţesc în permanenţă pe traseu, ne arată câteva tehnici de călărie de bază şi ne repartizează caii în funcţie de o scurtă descriere a fiecăruia dintre noi; =Traseul călare - aventura noastră începe de la 700 m altitudine, în satul Nămăeşti, trecem treptat prin etajul de foioase, apoi de conifere, ajungând în cele din urmă la stâna unde luăm prânzul; =Ospăţ cu bucate tradiţionale - pe păşunea alpină vom face un popas la o stână de munte, pentru unul - două ceasuri, unde ne tragem sufletul şi mâncăm bucate tradiţionale pregătite de gazda noastră: bulz şi cârnaţi sau carne pe jar.”

Bineînţeles că relaxarea are şi un preţ: 250 de lei, care include transportul pe ruta Bucureşti - Nămeşti şi retur, însoţitor de grup, plimbarea călare asistată de instructori şi masa de prânz. Grupul cuprinde 16 locuri disponibile. „Hai să socializăm” este o comunitate care promovează formarea şi dezvoltarea relaţiilor sociale prin intermediul activităţilor de grup, fie că acestea se desfăşoară în natură, în oraş sau oriunde dincolo de ecranul calculatorului.”, se recomandă organizatorii acţiunii.

The most visited gambling websites in The UK