Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După scandalul posturilor vacante, de la începutul anului, Muzeul le-a scos iar la concurs, pentru debutanţi

    Muzeul Municipal Câmpulung organizează concurs pentru trei posturi vacante, după ce ultima încercare de angajare s-a lăsat cu un scandal mai mare decât clădirea muzeului. La sfârşitul anului 2014, a fost organizat concursul pentru ocuparea postului, dar conducerea instituţiei aflate în subordinea administraţiei locale a considerat că nu se poate califica niciun concurent. Acum au fost scoase la concurs trei posturi şi anume unul pentru arheolog debutant în cadrul Serviciului Patrimoniu Muzeal şi Valorificarea Patrimoniului, altul de restaurator debutant în cadrul Compartimentului Conservare-Restaurare şi ultimul, de muzeograf IA în cadrul Serviciului Patrimoniu Muzeal şi Valorificarea Patrimoniului. Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Muzeului Municipal, Compartimentul Resurse Umane, până la data de 28 iulie, ora 15.00.
    Concursurile vor avea loc în data de 10 august 2015, proba practică, la ora 09.00, proba scrisă, la ora 10.30, iar în data de 13 august, ora 10.30, va avea loc interviul. Candidaţii trebuie să îndeplinească câteva condiţii specifice postului.
    Astfel, pentru postul de arheolog debutant în cadrul Serviciului Patrimoniu Muzeal şi Valorificarea Patrimoniului trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea Istorie - Arheologie; cunoştinţe Limbă engleză, nivel mediu, verificarea se va face în cadrul probei scrise; cunoştinţe de operare PC - nivel de bază sau perfecţionări/specializări dovedite prin deţinerea unui certificat/atestat ECDL Start.
    Pentru postul de restaurator debutant în cadrul Compartimentului Conservare - Restaurare, cerinţele sunt de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în una din specializările: arte plastice, arte decorative, design, conservare şi restaurare, artă murală, ceramică-sticlă-metal, arte textile-design textil, modă - design vestimentar, scenografie şi eveniment artistic, design ambiental, artă monumentală, artă sacră; cunoştinţe de Limbă engleză, nivel mediu, verificarea se va face în cadrul probei scrise; cunoştinţe de operare PC, nivel de bază sau perfecţionări/specializări dovedite prin deţinerea unui certificat/atestat ECDL Start.
    Cele mai multe cerinţe sunt în dreptul postului de muzeograf, iar una dintre cele mai curioase este aceea de a avea o vechime în specialitatea studiilor de şase ani şi şase luni, nici mai mult şi nici mai puţin. Poate că a vrut să spună şase ani, şase luni şi şase zile, ca cerinţa să sune mai bine. Ca să se califice pentru concursul pe post, concurenţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în una din specializările Istorie, Arheologie sau Muzeologie; cunoştinţe de Limba engleză; cunoştinţe de operare PC, nivel de bază sau perfecţionări/specializări dovedite prin deţinerea unui certificat/atestat ECDL Start; perfecţionări/ specializări în domeniul muzeologiei dovedite prin deţinerea unei/unui diplome/certificat de participare la un curs în acest domeniu.

The most visited gambling websites in The UK