Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Parcul Lunca Argeşului, în atenţia HoReCa

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 151

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2574_Clipboard18.jpg

Administraţia piteşteană s-a întâlnit cu reprezentanţii mediului de afaceri din alimentaţie publică şi servicii hoteliere, pentru a trasa o strategie de proiectare a viitoarei zone de agrement din parcurile de pe malul Argeşului. 

Parcul Lunca Argeşului I este una dintre zonele cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din Argeş în ceea ce priveşte facilităţile de agrement, de petrecere a timpului liber şi de divertisment. Sport în aer liber, o faleză cu zonă de terase, debarcader, piscină, toate reprezintă idei de afaceri pe care investitorii le pot materializa prin concesionarea terenurilor şi prin parteneriat cu municipalitatea. Pe modelul oraşelor europene, în jurul unor poli de atracţie pentru timpul liber se vor dezvolta categorii de restaurante: cafenele, terase, pub-uri, chiar cluburi.

Un deziderat realizabil începând chiar de anul viitor este ca Festivalul „Simfonia Lalelelor” să fie dezvoltat în Lunca Argeşului, ca un eveniment pentru tineri, cu spectacole de teatru şi film, concerte şi alte tipuri de activităţi care să atragă turişti şi să ofere un real „brand” Piteştiului, cu stil, dar şi profitabil. Următoarea întâlnire va avea loc peste şapte zile, direct pe teren, în parcul de pe malul Argeşului, apoi proiectul va fi elaborat în formă scrisă, aprobat de Consiliul Local şi promovat pentru implementare.

 

The most visited gambling websites in The UK