Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Până la urmă, a fost posibilă demolarea unui balcon

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1231

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2574_Clipboard15.jpg

Până vom fi martorii unei acţiuni fără precedent la Câmpulung, demolarea în masă a atâtor construcţii abuzive, până la urmă, de vreme ce n-au fost autorizate în momentul construcţiei, iată că s-a putut şi demolarea unui balcon. Cu toată îndoiala pe care ne-am exprimat-o fără rezerve, şefa Executivului a rămas „de piatră” în faţa stăruinţei unor vişoieni de a le introduce balconul neautorizat în legalitate. Demolarea n-a făcut-o Primăria, ci familia care a executat o amenajare ilegală, pe întreaga întindere a apartamentului de la parter. 

Înainte de a-şi distruge extensia, au căutat s-o înduplece pe primăriţă să treacă cu vederea balconul poziţionat la strada principală şi să pună din nou pe ordinea de zi a Consiliului Local hotărârea în baza căreia să plătească chirie pentru domeniul public ocupat. Cele două persoane, soţ şi soţie, oameni în vârstă, au venit la Primărie cu scandal. „Au venit cu plânsete, ca să nu-i demolăm. Mă uitam la ei şi parcă îi vedeam pe mama şi pe tata. M-am uitat ca la părinţii mei şi mi se rupea inima să văd persoane în vârstă care cer ceva şi plâng. Dar au închis un balcon într-o zonă în care nu este pe linie cu nimic, nu sunt balcoane deasupra. Le-am spus că vom trece la demolarea balcoanelor care nu sunt în proiecţie şi care sunt fără autorizaţie. În fiecare dimineaţă, m-au hărţuit şi m-au aşteptat cu scandal în faţa Primăriei. N-am răspuns, pentru că am respect pentru vârstă şi pentru oameni, dar le-am spus: „Înainte de a vă apuca să-l construiţi, aţi fost sfătuiţi de cei de la Primărie să nu-l faceţi, pentru că se schimbă mandatul. Şi nu mai merge şi aşa.” În cele din urmă, văzând că nu cedează nimeni, l-au demolat singuri. Au lăsat o mică intrare, ca şi când ar avea intrare separată în bloc, dar sper s-o demoleze şi pe aceea. Lucrurile importante se fac cu durere.”, a încheiat Elena Lasconi. Magda BĂNCESCU

 

The most visited gambling websites in The UK