Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doi foşti arhitecţi şefi în alte oraşe vor să lucreze la Primăria Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 760

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2574_Clipboard13.jpg

Timida concurenţă ivită pentru postul de arhitect şef, scos la concurs în această perioadă, contrazice lamentările fostului primar Liviu Ţâroiu, potrivit căruia, vreme de aproape un deceniu, cât a lipsit acest specialist din schema de personal a Primăriei, nimeni nu era interesat de el. După două luni, de când şefa Primăriei a făcut „tam-tam” în spaţiul public că-i trebuie un om bun în domeniul Arhitecturii, care să conducă Direcţia Tehnică, Urbanism, s-au anunţat doi doritori. Existând aceste reacţii la invitaţia primăriţei de a se alătura colectivului Primăriei Câmpulung, vineri, 2 aprilie 2021, a fost dat startul procedurii de recrutare, prin publicarea anunţului. Calendarul desfăşurării concursului arată astfel: între 2 şi 21 aprilie 2021, se depun dosarele; perioada de selecţie a dosarelor a fost stabilită între 22 şi 28 aprilie 2021; proba scrisă va fi susţinută pe 5 mai 2021, la ora 11.00, iar interviul, în cel mult 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. „Rezultatele selectării dosarelor de înscriere se afişează cu menţiunea „ADMIS” sau „RESPINS”, însoţită de motivul respingerii dosarului, la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung. Probele de concurs „SCRIS” şi „INTERVIU” se notează cu puncte de la 1 la 100. Punctajul necesar pentru promovarea fiecărei probe este de minim 70 puncte. Salariul de bază brut: 10.070 lei.”, sunt alte informaţii extrase din conţinutul anunţului care, speră Elena Lasconi, să producă un arhitect şef la Câmpulung. „Avem o problemă cu postul de arhitect şef. Cine îi ţine acum locul nu are drept de semnătură pentru toate tipurile de documente şi trebuie să le trimitem la arhitectul Consiliului Judeţean. Dar avem două CV-uri foarte bune de la persoane care au fost arhitecţi şefi în alte oraşe.”, ne-a informat aceasta. 

Nu acelaşi succes l-a avut cu postul de inspector asistent, tot la Direcţia Tehnică şi Urbanism - Compartimentul Strategii Urbane, Gestionare Documentaţii de Urbanism şi Cadastru. În schimb, s-au arătat doritori pentru postul de jurist asistent la Compartimentul Juridic, Administraţie Publică - Serviciul Juridic, Administraţie Publică şi Arhivă. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK