Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Curtea de Argeş se construiesc trei blocuri noi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 64

La Curtea de Argeş, administraţia locală a început anul 2021 cu mai multe investiţii ajunse în diverse stadii de execuţie. De exemplu, în prezent, la Curtea de Argeş se ridică două blocului ANL. Unul dintre imobile va avea 15 locuinţe de serviciu şi este realizat în proporţie de 80%. Celălalt, destinat cadrelor medicale, a fost executat circa 20% din investiţie. Ambele proiecte, în valoare totală de 5.362.871,13 lei, sunt finanţate integrat de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe. 

Tot în Curtea de Argeş urmează să se ridice un bloc de locuinţe sociale, în valoare de 9.527.535,13 lei, proiect finanţat prin programul de construcţii de locuinţe sociale, pentru care s-a semnat deja contractul de finanţare şi care se află în faza de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor.

O altă lucrare care se apropie de final în oraşul Basarabilor este cea care vizează construirea unei creşe pentru patru grupe de copii. În acest caz, stadiul investiţiei, în valoare de 3.282.186,60 lei a ajuns la 79%, proiectul beneficiind de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Şi lucrările la noua grădiniţă cu program prelungit avansează, până acum fiind executat 55% din investiţia de 2.905.325,50 lei, finanţată, de asemenea, prin PNDL.

Mai multe proiecte sunt în curs de execuţie în ceea ce priveşte infrastructura de utilităţi. Astfel, se lucrează deja la reabilitarea reţelei de apă din zona centrală a municipiului (valoare totală 8.910.893,11 lei), dar şi la canalizarea de pe străzile Cuza Vodă, Lt. Pavelescu, Progresului şi strada Valea Danului (valoare totală 3.247.034 lei), stadiul fizic al celor două investiţii fiind de 25%, respectiv 45%. Isabela FILIP

The most visited gambling websites in The UK